Sotsiaalpedagoogid

Aastakoosolek toimub 21.04 2023

Head ESPÜ liikmed!

Varsti on taas aeg üheskoos koguneda aastakoosolekuks, mis toimub 21.04.2023 kell 13.00 veebis. Palume koosolekuks registreerida lingil ning registreerunutele saadame koosoleku kutse osalemiseks e-mailile.

Sel korral toimuvad ka uue juhatuse ja revidendi valimised. Seega kutsume teid kõiki üles panustama ESPÜ ja sotsiaalpedagoogika arengusse ning kandideerima. Kandideerijalt ootame sotsiaalpedagoogi kvalifikatsioonile vastavust ja töökogemust. Kandideerimiseks esitada:

  • Enesetutvustus ja motivatsioonikiri (ühes failis), kus tuuakse välja varasem kogemus sotsiaalpedagoogika valdkonnas ning visioon, ideed ja roll panustamaks ESPÜ juhatuses. (Arengukava jt olulised dokumendid tutvumiseks – https://sotsiaalpedagoogid.ee/dokumendid/).
  • Kandideerimise tähtaeg 10.04, kandideerimisdokumendid esitada lingi kaudu. 
  • Aastakoosolekul on igal kandidaadil võimalus kuni 5 minutit ennast ja ideid tutvustada ning vastata liikmete küsimustele.

Aastakoosoleku päevakava:

13.00-13.10 – kogunemine ja tervitus

13.10-13.40 – tegevus- ja majandusaasta aruande kinnitamine

13.40-14.40 – uue juhatuse ja revidendi valimine (kandidaatide tutvustus ja hääletus)

14.40-15.00 – uue juhatuse kinnitamine, koosoleku lõpetamine

Kui Sul ei ole võimalik osaleda, palun saada allkirjastatud volitus juhatus@sotsiaalpedagoogid.ee.Volituse vormi saad alla laadida siit lingilt.

Soovime kõike head ja kohtumiseni aastakoosolekul!
ESPÜ juhatuse nimel

Minni Aia-Utsal

Scroll to Top